Deal Energie

Deal Energie is gespecialiseerd in het aanbieden van scherpe energietarieven.
Het ontwerp is van grafisch vormgever Bert Hobers van Sparketing, mijn taak was om zijn ontwerp om te zetten naar een werkende website.

Klik hier om naar de website te gaan

Interesse in een website als deze?

Neem contact op
Hele website op één pagina

Alle informatie staat bij deze website op één pagina. De links in het menu sturen de bezoeker naar het juiste onderdeel. Dit is een moderne manier om alle informatie op de website weer te geven, wat een “One Page” website wordt genoemd.

Responsive design

De weergave van de inhoud op mobiele telefoons en tablets is geoptimaliseerd. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar en wordt de grootte van afbeeldingen aangepast aan de grootte van het scherm van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Parallax

Als er naar beneden gescrold wordt, beweegt op sommige onderdelen de achtergrond minder snel of juist sneller mee. Het verschijnsel van dit relatieve snelheidsverschil heet: parallax. Dit creëert meer diepte op de website.

Slider

Om meer (vergelijkbare) informatie weer te kunnen geven zonder dat de website te druk oogt, is ervoor gekozen om op een paar plekken op de site de informatie in een slider te zetten. 

E-mailformulier

Er moest een mogelijkheid zijn om via de website per e-mail contact op te nemen met de eigenaar. Dit is mogelijk gemaakt d.m.v. een e-mailformulier. Door meerdere beveiligingen in te bouwen wordt de kans op spam zo klein mogelijk gemaakt.