KireNelle

De website KireNelle is onze eigen blog. De naam is makkelijk te begrijpen als je deze achterstevoren leest. Op deze blog delen wij onze belevenissen.
Een deel van deze belevenissen delen we openbaar en een deel is alleen zichtbaar voor vrienden of familie die ingelogd zijn. Op deze manier kunnen we onze privacy beschermen en de meer intieme gebeurtenissen en persoonlijke informatie alleen delen met een selecte groep.

Klik hier om naar de website te gaan

Interesse in een website als deze?

Neem contact op
Interactieve kaart

Op de interactieve kaart zijn locaties van bezienswaardigheden en overnachtingen te vinden. Ook de routes er naartoe worden weergegeven. Van sommige bezienswaardigheden zijn ook foto’s beschikbaar, welke getoond worden in de pop-up na het aanklikken van het bijbehorende icoon.

Inlogmogelijkheid en ledenpagina’s

Een deel van de belevenissen worden openbaar gemaakt en een deel is alleen zichtbaar voor bezoekers die ingelogd zijn. De meer intieme gebeurtenissen en persoonlijke informatie worden op die manier alleen gedeeld met een selecte groep (vrienden en familie).

Fotogalerij

Op de website zijn meerdere fotogalerijen te vinden. Alle foto’s in een fotogalerij worden op dezelfde manier weergegeven. Als er op de foto geklikt wordt, wordt de foto vergroot weergegeven. 

Responsive design

De weergave van de inhoud op mobiele telefoons en tablets is geoptimaliseerd. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar en wordt de grootte van afbeeldingen aangepast aan de grootte van het scherm van het apparaat waarmee de website bezocht wordt.

Stijl

De vormgeving en de functionaliteiten van deze website zijn volledig aangepast naar de wensen en eisen van de klant. 

Blog / nieuwsitems

Het is belangrijk dat de eigenaar van deze website zelf nieuwe items kan plaatsen. De stijl wordt automatisch toegepast, zonder dat de eigenaar programmeerkennis nodig heeft!