Wie zijn wij?

Ik ben Ellen Koster, 34 jaar oud en ik ben getrouwd met Erik. In 2011 heb ik tijdens mijn studie Communication and Multimedia Design het bedrijf Skapandi Multimedia opgericht om werk en studie te kunnen combineren. Ik ben begonnen als webdesigner maar in de loop der tijd ben ik ook drukwerk, illustraties en bestikkering gaan maken.

In 2020 heb ik mijn 2e bedrijf SpelKo opgericht. Mijn creativiteit, interesses en ervaring komen hier samen in het designen, ontwikkelen en begeleiden van groepsspellen. 

Ik ben Erik Ensing, 35 jaar oud en ben getrouwd met Ellen. Na mijn studie Civiele Techniek heb ik vier jaar onderzoek gedaan aan de Universiteit Utrecht, waarbij ik veelal bezig was met het ontwerpen van stromingsmodellen. Daarna heb ik 2 jaar gewerkt als modelleur bij Aqua Vision en 3 jaar als IT Consultant bij Alten Nederland. Nu werk ik bij Tidalis aan software voor maritiem verkeersmanagement.

Ik pas mijn ervaring in het programmeren van software toe binnen Skapandi.

Samen werken we aan software waardoor we minder afhankelijk zijn van derden:
Ellen als designer, Erik als softwareontwikkelaar

Skapandi Multimedia

“Skapandi” is een IJslands woord. De ruwe, ongerepte natuur en de veranderlijke landschappen maken IJsland een bijzonder indrukwekkend land. In 2008 is Ellen’s liefde voor IJsland geboren en in 2017 heeft ze Erik er tijdens een mooie rondreis ook verliefd op gemaakt.  “Skapandi” staat voor scheppend en creatief. Dat is ook precies wat we doen, we bouwen vanuit niets iets op met behulp van onze creativiteit.